Hah. Eipäs oo yhtään elämää eikä erotiikkaa. Vaan lista kirjoista joista yhden pitää valita ja lukea. Äikän esseetä varten. ;) Alan kaatua näiden kannalle:

J.D Salinger, Sieppari ruispellossa  Philip Ridley, Demonit Kate Atkinson, Ihmiskrokettia Johan tai Bargum, Kesäpoika

Toisaalta nuo kaikki vois lukea, kunhan saan järkättyä kirjat ja riittävästi aikaa. Mutta seuraava urakka on yksi noista kirjoista ja Fool's Fate. Haluan lukea kirjan jonka muistan. Eli sen pitää olla joku liian hyvä.

Vitsit, kun en saa mitään inspistä mitä kirrrjottaisin. :o noooo.. Meen huomenna käymään puntilla ja yhellä kivalla tyttösellä. <3 Äikän maikka alkoi tänään vaahdota äikän kirjotuksista.. ohh. en haluaisi vielä ajatella jotain noin vaikeeta ja kaukana olevaa. Kerto että nää ekat kolme kurssia on siihen valmistautumista. Ihan kun mä kolmen vuoden  päästä mitään enää muistaisin. ;< Kohta lähen kyllä nukkumaan, kun muuten oon kamalan vihainen aamulla.

Vitsit kun alko tekemään mieli jotain hirveen tulista ja rasvasta kebabbia. Kamalaa. EN kyllä enää mitään aio syödä. Lihoon vaan. Sitten aamulla jotain. Jos on nälkä.

Tapasin tänään pojan, joka näyttää ihan BWO:n laulajalta. :> Enkelikiharat ja kaikki. Aikas jännää.     Haluun hyvää seuraa, hyvää juotavaa, hyviä elokuvia, hyvää sapuskaa ja hyvän television. Olenko liian vaativa? No en. huomenna ekaa kertaa ruotsia, ja kaveri kerto että pitää kirjoittaa jotain sontaa itestään. Ähh. Inhoon sellasia. En koskaan keksi mitä kertoisin. -.- Jotain Jag Heter Tuuli och ja bor i Hyvinge. Min sommarlov var jätte roligt, jag åka till jobbet varje morgon. hahaa.  Ja sitten huomenna kaksois tunti kemiaa, sitä kuivaa kemianpappaa.. argh.

Mut nyt nukkumaan, kun alan ankstaamaan. Se on aina hyvä merkki. ^^