Tänään on ajatus luistanut, olin salilla, kirjastossa ja filmtownissa ja kaikki on selkeytynyt. Tai ei ehkä selkeytynyt, mutta muuttunut. Päätin aloittaa alusta, elämää on toisaalta vaikea aloittaa alusta, mutta puhutaan asenteesta. Tänään asenteeni elämään ja kaikkeen muuttui, ja muuttuu. Alan ajatella ei niin materiaalisesti ja pinnallisesti, alan tehdä jotain asioita joista oikeasti pidän. Tämmönen tuntuu hassulta, ehkä kaupungilla pyöriminen ilman ripsiväriä muuttaa jotenkin ajatuksia.

Haluan neuloa semmosen raidallisen kaulaliinan ja vihreen laukun. Tai punaisen. En käytä näiden rillien kanssa ripsiväriä.Ainakaan aina. Siivoan koko kämpän kerran viikossa. Hankin sen läppärin, vaikka se onkin pirun kallis. Tulevaisuudessa omistan The Arkin ensimmäinen pitkäsoitto, We are The Arkin. Luen Fool's Faten enkuks ja sen pienen ruottin kirjan ruotsiksi. Kirjoitan ruotsin, äikän, kemian ja fysiikan jos jaksan. Niin ja pitkän matikan. -.- Liikaa suunnitelmia? Ehei. Sitten joskus sinne lääkikseen. Toiveajatteluako? NoEhkä. Tänään aion katsoa Con Airin ja kirjoittaa äikän paperit valmiiksi. Huomenna soittaa Appleen. Ja käyn kolme kertaa viikossa salilla. Ja en tietenkään lopeta suklaan syömistä. Ja hankin sen opiskelija kortin vielä tän vuoden puolella.

hmm, ja mistäs vielä.

Tää viikonloppu vois jatkua vielä pari päivää. Oon saanut ängettyä ens viikon täyteen kaikkea ihmeellistä. Maanantaina on neljään asti koulua, kun pitää kuunnella kaks vikaa tuntia rehtoria ja ryhmänohjaajaa. äsh.

Välillä tosiaan tuntuu siltä että olis ihan hukassa.