Ush. Päivä meni liiian nopeasti. Haluaisin jutella parille tyypille, mut en jaksais soittaa. Huomenna kouluun. Siellä ehkä pari tuntia jaaa.. sitten jotain. Pitää soitella. Tai tiedustella.

Hassua yrittää kirjoittaa jotain, kun oikein mitään ei oo tapahtunu. ^^      Eilen söin jäätelön, se oli mango-melonia. Se oli hyvää, mutta ens kerralla pitää ottaa vanhanajan vaniljaa. Nam.

Huomenna saan silmälasit. Uudet, hienot, mustat, omat. Ja ehjät. Yhdet oon jo ehtinyt rikkoa, toisten päälle astuin jaa.. niin.  (:  Piti tulla jo viime viikolla ja piti tänään näyttää vihaselta, mutten sitte viittinykkään näyttää.  

Faija selittää pikkuveljelle, että oon välillä ärsyttävä kun oon tyttö.  Kamalaa sortoa.

Kohta suihkuun ja nukkumaan. Televiissoria ei voi katsoa, koska jatkojohto puuttuu, ehkä ihan hyvä. :P Musiikkia kuunnellut olen BWO:ta, placeboa, arkkia, ultra Brata ja tietysti radiota. Metro roks.  Oooo. Sain tekstiviestin. :o En jaksa mennä vielä kattomaan. Hieman jännitystä elämään.

Tidan olla vilustunut. Aivastin 2 kertaa joten tulee huonoa onnea. ikävää. Uskallankohan mennä lukemaan sen tekstiviestin? Mitä jos liukastun suihkussa? ööö. miksi tämmösiä pitää alkaa miettiä? Kolme hankalaa kysymystä. ehkä joku vastaa joskus. Mut nyt kattomaan miten joku on kaivannut. :)

Toivottavasti en ala stressata tuota koulua. Pitää alkaa keksiä hyviä vapaa-ajan toimintoja. :D Mutta Rakkaat ystävät siinä te osaatte auttaa. <3 Ja voisi alkaa taas käydä puntilla aktiivisesti. Ehkä eniten pelottaa nuo kemia ja fysikka. Kummatkin pitkiä. hyrr. Haluan oman koneen, vaikka sitten jonkun vanhan. toisaalta nyt olisi varaa ostaa vaikka uusi kannettava. Mutta ne maksaa rahaa.

Nyt lukemaan trendiä.

Sunshine In The Rain - Bodies without organs